«
»

Lampen kapjes

Geplaatst op zondag 2 mei 2010 | 2 Reacties

Op 2 oktober had ik in Almere een instructiedag… waar we onze workshop items maakten… op 14 oktober was de demonstratie dag en die werd goed ontvangen… het crackleleren, bleek een schot in de roos, en kan natuurlijk op vele houten producten toegepast worden… op 20 oktober was de kids workshop een bord en een beker stippelen… dit was erg top en werd druk bezocht… en de workshop op 23 oktober voor volwassenen was wederom geslaagd… met crackle de houten voet van een lamp verven en op de kap een afbeelding van structuur pasta…

lampjes met crackle en pasta

Reacties

2 Reacties to “Lampen kapjes”

  1. Leo
    mei 3rd, 2010 @ 13:34

    Ooit had ik te maken met auto’s waarvan de lak ineens crackleerde en dat was niet zo fijn…

  2. Aline
    mei 3rd, 2010 @ 13:52

    @ Leo dat is inderdaad niet zo heel erg handig… maar in dit geval is het juist de bedoeling…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.