«
»

Kerstvaas

Geplaatst op zaterdag 29 mei 2010 | Geen reacties

In december 2001 eindigde mijn avontuur bij O’Harris Mecanorma… ik heb daar geen demonstratie en workshop meer gegeven… wel heb ik het item wat die maand als workshop werd gebruikt… lesgegeven bij mij in het atelier…  s morgens had ik 8 mensen en ’s avonds waren er 7… dit was voor mij een top werkstuk… "kerstman op vaas"… een vaas beschilderen met een metaal-verf en deppend opbrengen met een sponsje… een servet erop plakken en daarna de baard met witte funliner bewerken… en een randje rood om zijn muts… daarna in de oven de vazen afbakken en dan komt de funliner omhoog… ik had in mijn vazen de kerstster neer gezet… maar mijn moeder (één van mijn trouwste cursisten) had een kerstboeket erin gezet..

kerstman op vaas

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.