«
»

Keramiek 003

Geplaatst op dinsdag 11 mei 2010 | Geen reacties

Werkstuk 3 was een vogelhuisje… en ik mag inderdaad wel eens mijn aantekeningen gaan opzoeken van de cursus… want ik weet van deze niet echt veel meer… ik heb hier de Magic Metallic op gebruikt… waardoor een roest- en oxidatie-proces ontstaat… zoals het ook gebeurt in de natuur… je ziet het voor je ogen gebeuren… heel apart… heb er daarna nooit meer meegewerkt… komt omdat ik niet veel heb aangeschaft na deze cursus… ik heb alleen de docentenopleiding gevolg en een hele hoop geleerd… en de schilder technieken in andere workshops kunnen gebruiken… er was een plan om een keramiek oven aan te schaffen, en dan zelf keramiek te gaan bakken… en dan zou het pas op aan het cursus aanbod worden toegevoegd…

vogelhuisje

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.