«
»

Kaarten bestellen

Geplaatst op maandag 31 mei 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… de konijnen kooien gaan verschonen… daarna een boodschappenlijstje gaan maken en lopend de boodschappen gaan doen… daarna even met de auto naar het gemeente huis gereden… dit omdat ik een nieuwe paspoort moet aanvragen… en ik kan hem volgende week ophalen… nog even bij de pc gezeten… daarna gaan lunchen en daarbij gekeken naar Beeing Human… tijd om even het kastje op te ruimen en om wat rekeningen te betalen… en we hebben inmiddels twee theater gidsen ontvangen… dus deze even doorgebladerd… en daarna samen met Pascal bekeken waar we heen wilden… één voorstelling in Alkmaar gelijk online geboekt, en de kaartjes gekocht… en daarna 3 andere voorstellingen voor in Den Helder op de bestellijst gezet… en deze ben ik gelijk op de fiets gaan brengen… en daar de foto van de dag gelijk gemaakt… voor het theater staan namelijk wat beelden… dus daar kon ik mooi even op oefenen… nog even wat zitten gamen bij facebook… een was opvouwen en toen werd de post voor 2 wijken gebracht… en zo kon ik de post even gaan sorteren… de dieren eten gegeven… en zelf aten we shaslicks, gebakken aardappeltjes en rabarber… daarbij gekeken naar een aflevering van Beeing Human… de andere post werd bezorgd, want mijn collega is deze week op vakantie… dus nog even verder met sorteren van de post… daarna nog even 5 logjes gemaakt op dit blog, ondertussen is Pascal cartoon 389 gaan maken… en daarna de flim Alice in Wonderland gekeken… gevolgd door twee afleveringen van Super Natural… 

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.