«
»

IJsjes

Geplaatst op zaterdag 15 mei 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, bed uitgekomen, kleren aan gedaan en daarna naar beneden… de post gaan sorteren… even bij de pc gezeten en de wedstrijd bij Polyvore beëindigd, door de winnaars bekend te maken… en daarna ben ik de post gaan rondbrengen… alles in één keer zonder een pauze… en toen ik thuis kwam kon ik gelijk de tafel dekken, en jus d’orange gaan persen… zodat we konden lunchen en daarbij konden kijken naar X-factor… die kennelijk uitgelopen was, want we hadden de uitslag er niet op staan… dus daarvoor even het internet opgedoken… eerst de uitslag bekeken, en daarna nog even de herkansingen van de twee deelnemers… niet terecht dat deze twee acts in de herkansing moesten… er zijn slechtere acts… maar ja wij Nederlanders schijnen geen oog voor muzikaal talent te hebben… daarna de afwas gedaan, en samen even een rondje gaan lopen om te genieten van het mooie weer… daarna een ijsje gaan eten en de kittens even mee naar buiten genomen… en even later kwamen Niels en Patricia naar buiten… of we zin hadden in een ijsje… en zo zaten we wederom aan een ijsje… en ook Jessica die in de tuin bezig was, genoot even van ons gezelschap met een ijsje… dat vind ik het mooiste van mooi weer… lekker met de buren buiten kletsen en genieten… daarna naar binnen gegaan, wat zitten gamen bij de pc… en ik ben een lijstje gaan maken welke logjes ik nog wilde gaan maken, altijd handig… ook moest er een nieuwe wedstrijd uitgeschreven worden voor Polyvore… de dieren eten gegeven, wij zelf aten Kip Madras… daarbij gekeken naar een aflevering van Stargate Universe… ons even om gaan kleden en daarna op de fiets naar het theater… waar we zo door konden lopen (zie logje Allo ‘Allo!)… tegen 23.00 uur waren we weer thuis… even een plakje cake gegeten… Pascal is cartoon 373 gaan maken… en ik ben even aan het bloggen geslagen, en heb 10 logjes gemaakt… waarna we naar bed gegaan zijn, nadat ik een wekker gezet heb…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.