«
»

Foto’s Marken, Volendam en Edam

Geplaatst op maandag 24 mei 2010 | 8 Reacties

Vroeg weg gereden en naar Marken toe gegaan, we hadden gehoopt door te mogen tot de vuurtoren daar… maar die is alleen per voet of fiets te bereiken… de auto dus maar geparkeerd bij Marken… het dorp door gelopen en van daar naar Volendam… even wachten en al snel ging de boot, een tochtje van een half uur… en er waren velen boten op het water… in Volendam wat gelopen, en een tentje achteraf gezocht… wat een stuk goedkoper is, snellere bediening… en heel belangrijk geen rij bij het toilet… daar gelijk wat gegeten en gedronken… daarna nog even rondgelopen, terwijl het weer steeds warmer werd en de drukte toenam… dus hebben we de boot terug naar Marken genomen… nog even daar rond gelopen en om 14.00 uur zaten we in de auto… eh, dat is iets te vroeg, dus even door Monickendam gereden, om vervolgens toch nog even naar Edam te rijden, daar wat rondgelopen een ijsje gegeten… en toen vonden we het tijd om terug te gaan… kortom een hele leuke dag en vele foto’s gemaakt… meer foto’s

Reacties

8 Reacties to “Foto’s Marken, Volendam en Edam”

 1. Caroline
  mei 25th, 2010 @ 18:41

  Prachtige foto’s!!
  En lekker weertje gehad!
  Liefs

 2. Tanya
  mei 26th, 2010 @ 12:28

  Klinkt inderdaad als een leuke dag, mooie foto’s!

 3. sannie
  mei 26th, 2010 @ 14:25

  mooie foto’s, we moeten toch ook eens een keer die knat opgaan, nog nooit geweest

 4. Aline
  mei 27th, 2010 @ 00:28

  @ Caroline, inderdaad we hadden super goed weer…

 5. Aline
  mei 27th, 2010 @ 00:40

  @ Tanya, het is inderdaad de moeite waard, het was mijn derde keer als toerist dan (heb een paar keer in Volendam gewerkt)… voor Pascal was het zijn eerste keer, en het fijne is dat je je gelijk toerist voelt als je daar bent…

 6. Aline
  mei 27th, 2010 @ 00:52

  @ Sannie, en het is zo leuk om daar te zijn…

 7. Truus
  juni 1st, 2010 @ 19:05

  Je hebt prachtige foto’s gemaakt tijdens jullie reisje. Smile

 8. Aline
  juni 1st, 2010 @ 19:13

  @ Truus ja het was echt een dagje vakantie… en je voelt je eigenlijk gelijk al een toerist…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.