«
»

Foto’s Hoenderdaell

Geplaatst op zaterdag 22 mei 2010 | 4 Reacties

Vanmiddag met de buurtjes Niels en Patricia naar Langoed Hoenderdaell in Anna Paulowna geweest… vergeleken met vorig jaar, is het echt enorm uitgebreid… helaas zijn we zo stom geweest een dagkaart te nemen (die kosten 10 euro per persoon)… want we willen hier best wat vaker heen gaan (een jaar kaart is slechts 25 euro per persoon)… kon het niet meer omdraaien op het einde… had die keuze gelijk moeten maken, maar ja zij heeft hem nimmer aangeboden… geen zin in een welles nietes spelletje… fijne is dat dit park ongeveer 15 minuten bij ons vandaan zit met de auto… helaas niet op tijd voor de roofvogelshow… en die wil ik toch echt wel een paar keer gaan mee maken… meer foto’s   

Reacties

4 Reacties to “Foto’s Hoenderdaell”

 1. Tanya
  mei 26th, 2010 @ 12:11

  Lijkt me inderdaad een mooi park!

 2. Aline
  mei 27th, 2010 @ 00:37

  @ Tanya, is het ook, en het gaat alleen maar groter woorden… er komen namelijk leeuwen bij… heb het even opgezocht:
  Stichting Pantera is een roofdierenopvang voor onder andere circusdieren en dierentuindieren. Eerder was het alleen voor donateurs van de stichting mogelijk om een bezoek te brengen aan de katachtigen. Met de verhuizing van de stichting naar Hoenderdaell kunnen straks alle bezoekers deze dieren van dichtbij bekijken.
  De stichting heeft momenteel ca. dertig dertig tijgers, leeuwen, panters, poema’s en jaguars onder haar hoede. Alle dieren krijgen een mooi plekje in een geheel nieuw verblijf. Dit nieuwe verblijf is zo ontworpen dat het tevens dient als voorbeeldcentrum met betrekking tot de opvang van katachtige roofdieren.

 3. Truus
  juni 2nd, 2010 @ 21:35

  Een mooi park Aline en de ringstaartmaki is één van mijn lievelingsdieren. Smile

 4. Aline
  juni 3rd, 2010 @ 09:22

  @ Truus een heel mooi park, en zo lekker dichtbij…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.