«
»

Foto’s Amsterdam NDSM

Geplaatst op zondag 16 mei 2010 | 2 Reacties

Met de fotoclub waren wij vandaag op stap naar Amsterdam… dus mijn wekker ging al vroeg op de zondag morgen… we zijn met de trein gegaan, hebben iets gedronken bij aankomst in Amsterdam… en daarna naar het NDSM terrein gegaan met een boot… wel even op de juiste pont gewacht, anders hadden we een flinke wandeling moeten doen… heerlijk genoten, een tijd afgesproken om samen met de boot weer terug te reizen… ik heb nog flink wat aan mijn sport fotografie kunnen doen… want ik kwam een skateboard school tegen… en ik genoot daar echt heel erg van, denk dat ik daar zeker een paar kwartier gezeten heb… heerlijk, ik begin sport fotografie erg leuk te vinden… om 13.50 uur was ik al weer terug bij de boot… en heb nog even brood opgedeeld… en zo kon ik nog meer foto’s maken (alles bij elkaar met 575 foto’s thuis gekomen) en ik moest dus flink wat uitzoeken… er zijn er 68 overgebleven (naast de foto’s van de witte hond, en de sportfoto’s die voor dinsdagavond zijn)…    meer foto’s

Reacties

2 Reacties to “Foto’s Amsterdam NDSM”

  1. Tanya
    mei 19th, 2010 @ 09:45

    Mooie foto’s! Leuk zo’n uitje met de fotoclub.

  2. Aline
    mei 19th, 2010 @ 10:11

    @ Tanya, ja dan kom je nog eens ergens… denk niet dat ik hier uit mijzelf heen gegaan was…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.