«
»

DynamoKid Touch

Geplaatst op dinsdag 4 mei 2010 | Geen reacties

Vanaf dit moment is ons spel tweede spel DynamoKid Touch niet alleen op de Android markt te koop, maar ook in de iPhone shop… nadat Pascal in maart het eerste spel ombouwde voor de iPhone… hadden we toch al snel besloten dat we dit spel ook om zouden gaan zetten… dit verliep een stuk sneller dan het eerste spel… en we zijn erg blij dat dit spel nu ook op iPhone te koop is…

Met het uitkomen van dit spel, hebben we de game-pagina van Dynamokid aangepast, en die kan je hier bekijken: http://www.orangepixel.net/dynamokid  een eigen pagina met al het nieuws… en updates over wat er gaat komen… want er zijn al plannen voor een nieuwe wereld…

Daarnaast vind ik dit tot nu toe één van de mooiste games die we hebben… het populaire mannetje heb ik een paar jaar geleden al leren kennen als java game, en dit is dan ook al zijn vierde deel… en doordat de omgeving elke keer anders opgebouwd wordt, blijf je dit spel gewoon vaker oppakken…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.