«
»

Categorie Schrijfveren

Geplaatst op maandag 3 mei 2010 | 4 Reacties

Ik zie het op meerder blogs regelmatig voorbij komen… en zo ben ik toch maar eens op onderzoek uit gegaan… ben regelmatig op de site geweest… en heb vanavond dan ook besloten dat ik mijn eerste verhaal zou gaan schrijven… voor elke dag staat er een onderwerp te vinden om een verhaal mee te schrijven… de spelregels zijn duidelijk, ga een kwartier zitten typen/schrijven en bedenk een verhaal bij het opgegeven onderwerp van die dag… ook mee doen lees de spelregels en de opdracht hier… vanaf nu kan ik dus elke dag als ik dat al zou willen een verhaal op jullie loslaten… denk niet dat ik het elke dag ga bijhouden… uiteraard is het ook afhankelijk van het onderwerp van de dag… maar vind het wel een super leuk initiatief…

Reacties

4 Reacties to “Categorie Schrijfveren”

 1. Frans54
  mei 4th, 2010 @ 11:14

  Elke dag is mij net een beetje teveel van het goede, ik kamp regelmatig met tijdgebrek (of eigenlijk gezondheidsgebrek waardoor mijn tempo gewoon met alles wat lager ligt), maar ik heb die site wel even aan mijn favorieten toegevoegd.

 2. Aline
  mei 4th, 2010 @ 11:17

  @ Frans54 voor mij is elke dag ook iets te veel… maar er zijn wel onderwerpen die er uitspringen… en ik hem mezelf voor genomen om steeds verhalen van 400-500 woorden te schrijven als ik al mee doe… dat is meestal ook wel in een kwartier te doen…

 3. Caroline
  mei 4th, 2010 @ 21:03

  Ik doe mee wanneer ik inspiratie vind voor een van de onderwerpen, al werk ik wel eens voor uit Smile
  Maar ook tijd speelt een grote ronde bij mij… Frown
  Mijn verhalen verschillen nog al in lengtes..
  Liefs

 4. Aline
  mei 4th, 2010 @ 23:10

  @ Caroline, daar zat ik ook al aan te denken, soms heb je wel eens een moment dat schrijven als vanzelf gaat… en op voor werken zou dan een optie kunnen zijn… ik wil 400-500 omdat ik meer weer dan de WOW en WE-300… zodat je net even iets meer kan… en bij Speciale Aanbieding schiet ik vaak door naar vele malen meer nog zelfs…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.