«
»

Camera weer terug

Geplaatst op vrijdag 7 mei 2010 | 2 Reacties

Wakker geworden, bed uitgekomen, kleren aan gedaan en daarna naar beneden…ik zou de post moeten weg brengen maar helaas er was zeer veel regen, dus even gekeken op de buienradar, het ergste zou net na de middag over moeten zijn… dus brengen we de post later wel weg… pc dus maar aangezet en druk bezig gegaan met het versturen van mails naar wat mensen, omdat Gulp! op de Android nu vernieuwd is… en het wel handig is als dat gemeld gaat worden… daarna gelijk nog wat navraag gedaan over een paar andere spellen, die app of the day gaan worden… en ze konden nu vertellen dat ze gepland staan voor komende week, 10 mei en 14 mei… daarnaast gelijk laten weten dat we nog twee spellen voor ze hebben… en die mag ik ook doorsturen… daarna heel druk bezig gegaan met foto’s maken voor Beautiful Lives… en toen werd ik gebeld dat ik mijn camera en lens kon komen halen… lunchen en daarbij gekeken naar Vampire Diaries… gaan werken, als nog met wat regen… het is niet anders… daarna naar Schagen gereden en mijn camera gaan halen het lag niet aan de camera maar echt aan de lens… ik heb dus twee maal een probleem gehad, en dat is deus beide keer een probleem van de lens geweest… puur toeval dat het mij is overkomen… maar alles zou nu goed moeten werken… op de terug werk gelijk hier en daar even een foto van een bollenveld gemaakt… thuis was Pascal aan het gamen met Niels… en ben ik even de foto’s van Beautiful Lives gaan bekijken… om daarna eerst even te gamen bij facebook… en vervolgens een set te maken bij Facebook voor de nieuwe contest… mijn mail van eerder vandaag had zijn vruchten af geworden een grot site heeft een nieuws bericht gemaakt van de veranderingen van Gulp!.. Pascal is cartoon 365 gaan maken (al een jaar lang maakt hij nu een strip over ons leven, dus neem eens een kijkje en feliciteer hem er mee)… ik ben de foto’s gaan uploaden naar Beautiful Lives… de dieren eten gegeven, zelf aten we Dürüm en daarbij gekeken naar een aflevering van Human Target… daarna even het uploaden van de foto’s afgemaakt… nog even gaan gamen bij Facebook… samen gaan kijken naar X factor… en daarna nog even 5 logjes gemaakt voor op dit blog…

Reacties

2 Reacties to “Camera weer terug”

  1. sannie
    mei 8th, 2010 @ 21:30

    Fijn dat je camera weer terug is ! En de strip alweer een jaar, wow !

  2. Aline
    mei 8th, 2010 @ 23:14

    @ Sannie inderdaad super dat de camera weer terug is, precies 3 weken geduurd… en ja er is alweer een jaar voorbij…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.