«
»

Bruin/Rood

Geplaatst op vrijdag 21 mei 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… en met veel moeite kreeg ik alle post in mijn tassen… en ik moest zelfs in mijn schoudertas gelijk al twee stapels meenemen… ik was iets eerder begonnen dan normaal… dus om 9.15 uur ging ik al op pad met alleen mijn topje aan… en gelukkig viel het erg mee, maar ik was keurig om 12.00 uur thuis om te lunchen… daarbij gekeken naar een aflevering van Fringe… de afwas gedaan, en daarna lopend de rest van de wijk weg gebracht… een was in de wasmachine gedaan… nog wat foto’s voor Beautiful Lives gemaakt… de kittens aan een lijntje mee naar buiten genomen… waar we heerlijk gezeten hebben in de zon… genieten van een ijsje en even later limonade met een ijsklontje… Niels en Patricia zijn er even later bij komen zitten… en zo vloog de tijd om, werd ik iets meer rood dan bruin… en hebben we een afspraak gemaakt met zijn vieren voor morgenmiddag… nog even gaan douchen, wat mijn huid wel nodig had… de foto’s voor Beautiful Lives gaan uploaden… de dieren eten gegeven, en zelf aten we Tikka Masala met daarbij Naanbrood… daarbij gekeken naar een aflevering van The Mentalist… nog even bij de pc gezeten, om vervolgens op de bank te kruipen en naar X-factor te kijken… en terwijl we moesten wachten op de uitslag… is Pascal cartoon 379 gaan maken… en ben ik eindelijk mijn WOW van deze week gaan schrijven… de uitslag verbaasde ons een beetje, want Calvin hoorde echt niet daar te staan… sorry hoor maar die jongen is gewoon heel muzikaal, snap niet dat hij steeds weer daar staat terwijl Dony al weken op het randje zit… en waar ik eigenlijk wel klaar mee ben… hij wordt niet beter, hij kan aardig zingen, maar dan houd het op… daarna gelijk maar gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.