«
»

Blogachterstand

Geplaatst op dinsdag 25 mei 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… boodschappenlijstje hadden we al gemaakt, en zo zaten we gelijk in de auto… bij de fietsenmaker mijn fiets gebracht, die de klapband net zo raar vond als wij… en aangezien ik moest werken, zou hij gelijk ermee aan de slag gaan… wij zijn ondertussen naar de supermarkt gereden, boodschappen gedaan… en daarna terug naar de fietsenmaker, waarna Pascal met mijn fiets naar huis ging… en ik er met de auto achteraan kon… Pascal is de konijnen kooien gaan verschonen… en ik ben de post gaan rondbrengen… toen ik terug kwam nog even gebeld met de Ziggo, want we hebben een ander pakket, maar worden nu berekent nog steeds voor het oude pakket, dat 15 euro duurder is, maar dat wordt volgende maand verrekent volgens alles (dat houden we dus in de gaten)… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Flash Forward… de afwas samen gedaan, en daarna 2 nieuws logjes op onze game site… een Polyvore gemaakt en 2 foto’s ingestuurd voor de digitale jaar wedstrijd, wat betekent dat ik nu vier foto’s heb ingestuurd voor deze wedstrijd… en over 14 dagen zal de uitslag bekent zijn (dus ik kom er nog op terug)… daarna 2 foto albums bij Picasa gemaakt en 19 logjes op dit blog… om de achterstand geheel weg te werken… de dieren eten gegeven, en zelf aten we Chicken Tonight met daarbij rijst en kroepoek… daarbij gekeken naar een aflevering van Human Target… op de fiets naar de fotoclub gegaan (zie logje fotoclub)… Pascal had ondertussen cartoon 383 gemaakt… nog wat zitten gamen bij facebook en daarna was het bedtijd…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.