«
»

Bevrijdingsdag

Geplaatst op woensdag 5 mei 2010 | 2 Reacties

Wakker geworden, bed uitgekomen, kleren aan gedaan en daarna naar beneden… besloten vandaag maar eens wat aan mijn reader te gaan doen… ook al lijkt dat een onmogelijke klus… en dat bleek inderdaad waar te zijn… ongeveer één derde doorgeworsteld, oeps zo klinkt het wel heel erg… maar ik heb uiteraard wel genoten van de foto’s en de verhalen die ik gelezen heb… en heb er nog heel veel staan want iedereen is vrij productief de laatste tijd… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van V… afwassen en daarna aan logje gemaakt en wat gaan gamen bij facebook… nog even buiten op het bankje gezeten om een ijsje te eten… daarna binnen even twee afleveringen van Super Natural, seizoen 4 gekeken… Pascal is cartoon 362 gaan maken… de dieren eten gegeven, zelf aten we rijst met kipfilet gewokt met groente in Teriyakisaus… de film Skinwalkers gaan kijken samen op de bank… daarna de

Reacties

2 Reacties to “Bevrijdingsdag”

 1. ♥klaproos
  mei 7th, 2010 @ 08:50

  ja aline zo gaat dat als je even je reader laat zijn wat het is,
  schrikken hé…..
  zou der geen mooiere manier zijn???
  maak er een fijne dag van hé,

 2. Aline
  mei 7th, 2010 @ 09:12

  @ Klaproos, al houd ik het bij gaat het nog vrij snel…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.