«
»

Allo ‘Allo!

Geplaatst op zaterdag 15 mei 2010 | 2 Reacties

Via mijn Upcoming kon je het al lezen in de agenda hiernaast stond het ook… vanavond was het tijd voor Allo ‘Allo!.. de laatste keer theater voor dit seizoen… we hebben genoten… van de zeven acteurs die vele karakters uit de serie na speelden… de meeste hadden meer dan twee rollen om te spelen… en het was dan ook een grote verkleedpartij… maar dat maakte het niet minder leuk… als het goed is rolt deze maand het nieuwe boekje voor het komende theaterseizoen in de brievenbus… en we kijken er al naar uit… want het is wel heel erg leuk om een avond even uit te gaan met zijn twee…

Reacties

2 Reacties to “Allo ‘Allo!”

 1. Billy
  mei 17th, 2010 @ 17:37

  de serie vond ik fantastisch. Britse humor vind ik in het algemeen al beter dan de Amerikaanse
  Groetjes, Aline!

 2. Aline
  mei 17th, 2010 @ 20:20

  @ Billy deze serie was inderdaad wel aardig… maar ik ben totaal geen fan van de Engelse humor… dus dat is echt speciaal…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.