«
»

Aanpassingen

Geplaatst op maandag 3 mei 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, bed uitgekomen, kleren aan gedaan en daarna naar beneden… de konijnen kooien verschoond, en een boodschappenbriefje gemaakt… even lopend door de regen naar de supermarkt gegaan… gister al besloten dat ik vandaag dus echt wat aanpassingen links en rechts ga doen op dit blog… en daar dan ook mee begonnen, nadat ik eerst mijn e-mail bijgewerkt had… en gaande weg ben ik begonnen met het aanpassen van de categorieën… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Flash Forward… afwassen en daarna verder met de aanpassingen… even tussendoor een Polyvore afgemaakt… en alvast een logje gemaakt… een bestelling geplaatst bij het IJspaleis… en daarna druk bezig met banners maken… en de verdere aanpassingen, mijn hoofd draaide overuren, om alles uit te werken… de dieren eten gegeven en zelf aten we Uiensoep, aardappels, slavink, appelmoes en doperwten… daarbij gekeken naar een aflevering van Fringe… Pascal is cartoon 361 gaan maken… de film Snow White gaan kijken al vroeg op de avond… en daarna 3 logjes gemaakt op dit blog… een logjes op het Studio blog om aan te geven, dat alles naar dit blog verhuisd… daarna mijn eerste verhaal voor Schrijfveren geschreven… en toen nog eens vier logjes gemaakt… het werd wel iets later dan ik gepland had, maar ben daarna toch maar eens gaan slapen… en dat lukt tegenwoordig prima, want het is door de nieuwe gordijnen echt heel donker op de slaapkamer…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.