«
»

Zandschilderen: examen

Geplaatst op woensdag 14 april 2010 | 8 Reacties

Tijdens een tweedaags cursus op 6 en 13 februari 2003… bij de firma Jeje products in Hilversum… werden mij de kneepjes van het Sandy art uitgelegd… Sandy art is de merknaam van het zandschilderen… in het zandschilderen zijn heel veel technieken en dingen mogelijk… en zandschilderen is met heel veel andere hobby’s te combineren… met een paar kleurtjes zand kan je al heel veel leuke dingen maken… het was een hele productieve cursus want we hebben in die 2 dagen… 25 kaarten gemaakt en nog 5 andere werkstukken… waaronder een kaars, een mobile en een vaas… als examen hadden we een thuis opdracht om een kaart te maken en de technieken er in te laten zien die we tijdens de cursus gehad hadden… dit vond ik heel erg moeilijk maar ik slaagde erin een 3-tal kaarten te maken en ik heb ze alle 3 maar opgestuurd… ik kreeg een paar dagen later de uitslag ik ben geslaagd… en heb mijn diploma docente Sandy Art ontvangen… (de kaart met vlinders is in een docenten-mailing afgedrukt als een meesterstuk)…

de 3 kaarten die ik als examen opgestuurd heb

Reacties

8 Reacties to “Zandschilderen: examen”

 1. Caroline
  april 14th, 2010 @ 21:38

  Dit is echt mooi gedaan!!

 2. Aline
  april 14th, 2010 @ 21:40

  @ Caroline en toch heb ik in dit vak, waar ik docente voor ben, nog nimmer les gegeven…

 3. Leidse Glibber
  april 14th, 2010 @ 22:02

  Echt heel mooi gedaan.
  En ja met zand kan je heel veel moois maken, dat blijkt maar weer.

 4. Aline
  april 14th, 2010 @ 22:04

  @ Leidse Glibber met zand kan inderdaad heel veel gemaakt worden…

 5. JeeBee
  april 15th, 2010 @ 04:02

  O Aline, wat leuk!
  Je moet weten dat ik in de beginperiode van JeJeproducts ook Sany docente was. Ik heb op heel wat beurzen gestaan om te demonstreren. Sandyart is n.l. het bedrijf van mijn nicht en haar man.
  Gut, wat vind ik dit leuk! Van wie heb je destijd les gehad? Van mevrouw Reinders?

 6. Aline
  april 15th, 2010 @ 08:48

  @ JeeBee, ja en ik ga nog steeds naar ze toe als er herhalingslessen zijn voor de docenten… wat is het wereldje toch klein…

 7. Billy
  april 15th, 2010 @ 17:04

  wow, dat ziet er schitterend uit, Aline!
  Proficiat!

 8. Aline
  april 15th, 2010 @ 17:12

  @ Billy heb het inderdaad wel onder de knie…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.