«
»

Zandschilderen 001

Geplaatst op zaterdag 24 april 2010 | 2 Reacties

Op 20 maart 2004… ben ik bij Jejeprodukt geweest voor een docentendag Sandy Art… deze dag kregen we geheel gratis aangeboden van JeJeprodukt… ’s morgens heb ik een fotolijstje mogen maken… en ’s middags bleek dus dat ze een foto van ons gemaakt hadden… om gelijk in het lijstje te stoppen… en het resultaat is op de foto hieronder te zien… ’s middags hebben we 6 kaarten gemaakt… met een aantal nieuwe producten van Jejeprodukt die we ook konden combineren met Sandy Art… al met al een hele leuke geslaagde dag… veel geleerd en heerlijk bezig geweest maar dat is op de foto ook wel te zien…

fotolijstje

Reacties

2 Reacties to “Zandschilderen 001”

  1. minoesjka
    april 25th, 2010 @ 16:17

    Wat grappig, dat ze stiekum een foto hadden gemaakt, dat zijn vaak de leukste!

  2. Aline
    april 25th, 2010 @ 21:27

    @ Minoesjka en zo als je ziet ik zei laatst al dat ik er vaak lachend op sta… en dit maar weer eens het bewijs…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.