«
»

Woens Wil 03

Geplaatst op woensdag 28 april 2010 | 2 Reacties

Kleuterschool

Bijna was het zover, en dan mocht ze voor het eerst naar school. Rebeca was namelijk vandaag vier jaar geworden. En ze wist dat haar broertje en zusje toen ook naar school mochten. Alleen ze snapte niet dat zij niet op haar verjaardag al naar school mocht. Dat mochten Jeroen en Anja wel, die mochten toen uitdelen aan de andere kinderen. Mama had verteld dat er op zondag geen school was. Maar waarom er op zondag geen school was, dat wist ze niet. Ze moest wachten tot morgen, en dat betekende dat ze de hele dag nog moest wachten. En dan eerst nog een nachtje moest slapen, als dat ging natuurlijk, want ze vond het best spannend. Als iets spannend was, dan krijg je zo’n kriebel in je buik. Probeer dan nog maar eens te slapen. Jeroen en Anja hadden veel vriendjes gemaakt op school en dat wilde Rebeca ook, ze wilde heel veel vriendjes en vriendinnetjes maken. Zodat ze alle dagen van de week lekker samen konden spelen. "Rebeca, wat sta je weer te dagdromen, ga de deur eens open doen." "De buurmeisjes komen met je spelen voor je verjaardag en zo te zien krijg je cadeautjes."

© Aline
Geschreven voor Woens Willekeur, ook mee doen lees de spelregels
Meer
verhalen lezen kijk dan hier

Reacties

2 Reacties to “Woens Wil 03”

 1. ♫ Melody ♫
  april 30th, 2010 @ 20:10

  Hopelijk krijgt ze veel kadootjes…..
  Zo spannend, zowel de 1e schooldag als al die kadootjes…

 2. Aline
  april 30th, 2010 @ 20:26

  @ Melody inderdaad heel spannend…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.