«
»

Wenslijst

Geplaatst op donderdag 15 april 2010 | 2 Reacties

Het leuke van een hobby als fotograferen is dat je die steeds kan uitbreiden… ik heb natuurlijk wel een paar lenzen en een body… maar ik wil heel graag veel meer spullen erbij kopen… zodat ik er nog meer uit kan halen…om het voor mij overzichtelijk te maken… heb ik maar eens een lijstje gemaakt met de dingen die ik nog graag zou willen aanschaffen…

– Statief, 3 poot
– Macrolens
– Hoekzoeker
– Polarisatie filter
– Grijs verloop filter
– UV filter
– Facet filter
– Flitser
– Afstandbediening met timer
– Groot hoek lens
– Macrolens 100mm 

Reacties

2 Reacties to “Wenslijst”

 1. minoesjka
  april 16th, 2010 @ 19:25

  Nou, dat is nog een aardige lijst!!
  Leuk om een doel te hebben om voor te sparen.

 2. Aline
  april 17th, 2010 @ 09:08

  @ Minoesjka ik ben inderdaad nog wel even bezig met sparen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.