«
»

Visite

Geplaatst op zaterdag 24 april 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… daar samen gelijk de afwas gedaan, de glazen tafel even schoongemaakt… glas heeft als voordeel dat de kamer groter lijkt… maar je ziet er natuurlijk wel van alles op… nog even de wc nagelopen… en daarna ben ik gaan douchen en mijn om gaan kleden… nog even de tijd om twee logjes te maken… en toen stond de visite bepakt en bezakt op de stoep… met gordijnen voor onze slaapkamer, een magnetron voor de buurvrouw, wat kledinghaken en verdwaalde post… mijn schoonouders hadden van spullen van Pascal’s oma meegenomen die onlangs verhuisd is naar een verzorgingshuis… een stuk van de overheerlijke boeren appeltaart gesneden… en op het moment dat ik de overgebleven helft in de koelkast wilde schuiven liet deze vallen… oeps, jammer, slik, weg lekkere taart… maar goed we hadden allemaal een stuk en die smaakte perfect… flink wat bij zitten praten en een klein uurtje later een broodje gezond gegeten, en voor degene die nog trek hadden een broodje ham of kaas erbij… daarna de stad ingelopen, en daar van alles en nog wat gekocht… shampoo, deodorant, zonnebrillen, scheermesjes, pluggen, schroeven, wat hobby materiaal… en alle producten voor een nieuwe appeltaart… op de terugweg naar huis, een speeltje voor de katten gekregen (zie bij Marika)… even de magnetron bij de buurvrouw gebracht… en toen ik thuis kwam was Nikki druk aan het spelen… en liet ze andere katten het niet eens zien… Pascal is met zijn vader de gordijnen gaan ophangen… aangezien we al rails hadden hangen, ging dat vrij snel… echter er zaten te weinig oogjes op onze rails… maar die mag me zwager volgende week meenemen, wanneer hij en zijn vriendin op bezoek komen… ik ben de dieren eten gaan geven, de katten kregen koolvis… en Pascal is de keuken ingedoken voor ons… en zo zaten we even later aan de aardappelkroketjes, doperwten en worstje, met rode ui en perziken uit de grill met een stuk ijstaart toe… nadat mijn schoonouders weg waren, zijn Pascal en ik de afwas even gaan doen… daarna bij de pc gaan zitten waar Pascal cartoon 352 gaan maken… en ik ben twee logjes gaan maken… daarna zijn we de film Sherlock Holmes gaan kijken… nog even een logje gemaakt, en daarna al vroeg ons bed opgezocht…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.