«
»

Tussenstand spaarmeter

Geplaatst op donderdag 15 april 2010 | Geen reacties

De spaarmeter loopt langzaam vol… en eerdaags ga ik de spullen die ik nog niet verkocht heb op marktplaats zetten… want tot nu toe verkoop ik mijn spullen via een plaatselijke site of via bekenden… dus lekker in de buurt, handig voor het afhalen… mijn camera is al gekocht en kostte 854 euro… op het moment dat ik hem kocht had ik slechts 225 in de spaarpot… dus ik heb 629 euro geleend, en dit bedrag zal ik begin volgende maand bij elkaar hebben… het bedrag wat ik geschat heb, is te laag geweest… want nu ik eenmaal volop bezig ben met fotograferen… kom ik steeds dingen tegen die ik erbij wil gaan kopen wanneer ik de kan krijg… er is dus een hele lijst met wensen… en die wensen, zijn dus artikelen om mijn hobby uit te breiden… ik schat dat ik zo nog wel 1200 euro uit kan geven… dus ik denk dat het verstandig is om het bedrag even te verhogen van de spaarmeter naar 2400 euro…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.