«
»

Super Natural

Geplaatst op zondag 25 april 2010 | 2 Reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… en besloten dat we wel even een rondje konden gaan fietsen… het was immers best mooi weer (zie foto’s)… vlak voor de lunch weer terug, dus eieren in de koker, jus d’orange geperst en broodjes in de oven gedaan… en daarna heerlijk zitten lunchen terwijl we keken naar een aflevering van Stargate Universe… bij de pc gezeten van alles en nog wat gedaan… zelfs nog even buiten gezeten met een ijsje, maar er stond dit keer een briesje… dus maar naar binnen gegaan…en toen besloot ik dat het eens tijd werd om seizoen 3 van Super Natural af te kijken en dat waren nog 3 seizoenen… maar je raad het vast al, de laatste is meestal zo’n leuke cliffhanger, dus gelijk aflevering 1 van seizoen 4 maar gaan kijken… toen de tafel gaan dekken, de frituurpan aangezet, de dieren eten gegeven… en vlak daarna zijn wij gaan eten, daarbij gekeken naar een aflevering van Legend of the Seeker… daarna nog even 3 afleveringen van seizoen 4 van Super Natural gekeken… een Polyvore gaan maken, terwijl Pascal cartoon 353 gemaakt had, en daarna naar Ik hou van Holland ging kijken… tijd om wat te gaan bloggen begonnen met drie logjes… een foto album bij picasa, en nogmaals drie logjes… en toen was het gelijk bed tijd…

Reacties

2 Reacties to “Super Natural”

  1. Gerda Bergsma
    april 27th, 2010 @ 09:36

    Ik volg Super Natural op tv. Ik wist niet dat er al zoveel seizoenen van waren…

  2. Aline
    april 27th, 2010 @ 11:25

    @ Gerda, Pascal is al bij aflevering 18 van seizoen 5… ik heb na dat ik seizoen 1 en 2 gekocht had, een hele tijd gewacht, maar de verkoop van seizoen 3 is al minstens ander half jaar vertraagd… dus nu kijk ik het internet… en ik moet dus nog wat afleveringen kijken om weer gelijk te komen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.