«
»

Scrapbook 001

Geplaatst op woensdag 14 april 2010 | 8 Reacties

In 2005 ben ik in contact gekomen met Creata (zij bestaan helaas niet meer)… en heb daar een cursus voor demonstratrice gevolgd, wat betekend dat ik party’s met hun producten zou kunnen geven… ik ben daar voor het eerst in aanraking gekomen met scrapbooken.. ik was niet iemand die veel of vaak foto’s maakte vroeger… en al alleen soms van de leuke dingen die je mee maakt… komt wellicht doordat analoge fotografie anders is dan het huidige digitale… de enige waar ik veel foto’s van heb is mijn overleden hond Iwan… dus mijn plan is om zijn foto’s uit zijn album te halen… en een nieuw boek te maken… met zo veel mogelijk technieken en hobby’s er in verwerkt… en uiteraard beginnen we bij de kaft…

de kaft van mijn scrapbook

Reacties

8 Reacties to “Scrapbook 001”

 1. wilma
  april 14th, 2010 @ 15:07

  Ziet er gaaf uit!
  Bedankt voor je stem.
  X Wilma.

 2. Aline
  april 14th, 2010 @ 15:10

  @ Wilma graag gedaan… vond het wel moeilijk hoor dat stemmen… heb maar gedaan met wie ik het meest contact heb…

 3. miss marple
  april 15th, 2010 @ 01:25

  Wat ziet dat er mooi uit! Wat was Iwan voor een hond? Ik zie hier trouwens allemaal mooie poezen en katers en konijntjes. Leuk hoor! Groetjes Mar

 4. Aline
  april 15th, 2010 @ 08:44

  @ Mis Marple, hij was een herdershond… eentje die zo lief en trouw was, dat hij nimmer aan een lijn gelopen heeft… hij was altijd los…

 5. Margreet
  april 17th, 2010 @ 19:55

  Heerlijk dat scrapbooken. Na lange tijd aan de analoge versie verslaafd te zijn geweest, leef ik mij nu digitaal uit. Heerlijk! Veel plezier met het boek dat ongetwijfeld prachtig gaat worden.

 6. Aline
  april 17th, 2010 @ 23:39

  @ Margreet ik heb het boek helaas nog niet af… misschien moet ik daar eens aan verder… en dat digitale lees ik steeds meer over en lijkt me aangezien mijn foto’s allemaal digitaal zijn ook wel heel leuk…

 7. ikan-mas
  april 26th, 2010 @ 21:21

  leuk hoor maar wel af maken . mijn scrapbook lag 2 jaar inde kast is nu pas af
  best moeilijk maar leuk om te doen

 8. Aline
  april 26th, 2010 @ 21:55

  @ Ikan-Mas moet ik mezelf wel toe gaan zetten inderdaad…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.