«
»

Scrapbook 002

Geplaatst op maandag 26 april 2010 | 2 Reacties

Halverwege besloten toch maar een inleiding te maken… dit omdat velen niet snapten dat mijn hond 11,5 jaar is geworden… maar de kaft doet slechts 6 jaar vermoeden ( mijn hond was dan ook al bijna 6 jaar oud toen ik hem kreeg)… het is een hele opgave geweest… want het leek mij wel leuk om de rand te borduren… daarvoor had ik 2 patronen gezien… die ik uit elkaar kon halen tot een rand… in feite is de hoeveelheid te vergelijken met 4 volle kaarten borduren… dus een flinke hoeveelheid tijd en werk is er in gaan zitten… de tekst heb ik op een blaadje gezet en daar de rand van afgebrand… de letters van zijn naam zijn gewoon zo gekocht…

de inleiding

Reacties

2 Reacties to “Scrapbook 002”

  1. Gerda Bergsma
    april 27th, 2010 @ 09:35

    Wat mooi!!! Ik maak graag fotoboeken. Maar dit is een heel andere tak van sport. Mijn complimenten, het ziet er fantastisch uit.

  2. Aline
    april 27th, 2010 @ 11:23

    @ Gerda ik wilde laten zien dat je in scrapbooken ook ander hobby’s kan verwerken…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.