«
»

Schoonmaak

Geplaatst op vrijdag 23 april 2010 | 2 Reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… de laatste dag vandaag voor de twitter actie waarbij ons spel Mini Plane op de iPhone gratis kunt krijgen… dus daarvoor eerst weer reclame gemaakt… daarna eerst maar eens wat foto’s gaan maken voor Beautiful Lives, om daarna de foto’s van vorige week en deze week naar ze te versturen… verder wat gaan gamen bij facebook… en toen kwam de Ziggo monteur tegen 12.00 uur… en die was eigenlijk zo weer weg, koste niet veel moeite… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Vampire Diaries… afwassen en daarna ben ik boven gaan schoonmaken, om vervolgens beneden nog even verder te gaan… daarna even bij de pc gezeten en een promo set bij Polyvore gemaakt… Pascal is cartoon 351 gaan maken en ik ben de keuken in gegaan, om een boeren appeltaart te bakken… onderin een romige crème laag… en toen de taart uit de oven kwam heb ik de bovenkant ingesmeerd met abrikozenjam… gelijk daarna de dieren eten gegeven… zelf aten we sla, komkommer, jus, gekookt ei, aardappels en tartaar… daarbij gekeken naar de pilot van een nieuwe serie Being Human… daarna even bij de pc gezeten, en nog een set bij Polyvore gemaakt… tijd om X factor te kijken… en toen dat af was, in het half uurtje voor de uitslag ben ik bezig gegaan met bloggen… en heb zes logjes gemaakt… daarna de uitslag van de finale gekeken… en toen vonden wij het tijd om te gaan slapen…

Reacties

2 Reacties to “Schoonmaak”

 1. Elmar
  april 24th, 2010 @ 21:10

  Dat was weer een goed gevulde dag Aline!
  Die appeltaart was vast heerlijk, je hebt me op een idee gebracht!
  groetjes en nog een fijne zondag!
  Elmar

 2. Aline
  april 24th, 2010 @ 22:55

  @ Elmar hij was echt heel erg lekker…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.