«
»

Perkamentpapier 002

Geplaatst op zaterdag 24 april 2010 | Geen reacties

Na wat andere werkstukken gemaakt te hebben… wou ik al heel snel met deze aan de gang… witwerk heeft echt mijn voorkeur… en deze vond ik gewoon heel erg leuk om te maken… het patroon is helemaal opgezet met Tinta Wit… daarna is alles geciseleerd… en de strik is met een grid gemaakt… en verders is er heel veel gepunterd… (Punteren = Maak met de 1 naald prik pen snel met een ‘hamerende’ beweging heel kleine perforaties aan de achterkant van uw werkstuk. Er is nauwelijks sprake van een gaatje, eerder van een stipje. Voor een mooi effect dienen de puntjes dicht op elkaar te staan en gelijkmatig over het oppervlak worden verdeeld)… daarna is het patroon met de 2 naald prik pen helemaal rondom geprikt… en deze zijn weer met de schaar door geknipt… en ook alle kleine vlakken in het werk zijn eerst gerikt met de 2 naald prik pen en daarna allemaal opengenipt met het schaartje… waardoor dus de kartelrand ontstaan is… eigenlijk was het patroon voor een vouwkaart… maar ik vind hem zo mooier uitkomen… dus heb ik hem enkel gemaakt… dit werkstuk zit in het begin van mijn werkmap naast mijn logo…

duiven in hart

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.