«
»

Paverpol 002

Geplaatst op donderdag 29 april 2010 | Geen reacties

Op vrijdag 11 januari 2002… ben ik afgereden naar Zeeland voor de vervolgopleiding… mijn tweede docenten cursus in Burgh Haamstede… bij "Atelier Josefine"… ik vond het werken met paverpol heel erg leuk de eerste keer… en was ook zeker benieuwd naar de tweede cursus… het maken van een abstracte beelden groep… ik heb tijdens deze cursus voor een hele mooi kleur gekozen en ik had een hele set in mijn hoofd erbij bedacht… helaas heeft ze altijd alleen gestaan… want thuis gekomen ben ik wel aan de slag gegaan… maar gelijk met een andere groep en andere kleuren… deze staan links op de foto… ik ben heel erg tevreden over de kleuren en de manier waarop je heel eenvoudig en snel een hele groep kan maken… en het abstract heeft wel iets speciaals…

het rechter beeld heb ik op cursus gemaakt

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.