«
»

Moppe Kastje

Geplaatst op vrijdag 23 april 2010 | 2 Reacties

Op 30 juli 2001 heb ik een intake gesprek gehad in Almere… om voor O’Harris Mecanorma bij IKEA… elke maand een demonstratie, een kinds workshop en volwassenen workshop te verzorgen… met producten van O’Harris Mecanorma op producten van IKEA… op 4 september had ik in Eindhoven een instructiedag… daar werd ons verteld hoe alles in zijn werk zou gaan… en maakten we tevens onze workshop items… op 9 september was de eerste demonstratie dag en die was erg geslaagd… servetten strijken op hout… op 15 september was de kids workshop een placemat versieren met een servet… dit viel behoorlijk tegen… maar daar en tegen was de workshop voor volwassenen op 25 september wel weer geslaagd… het strijken van een servet op een moppekastje…

moppekastjes

Reacties

2 Reacties to “Moppe Kastje”

 1. minoesjka
  april 24th, 2010 @ 18:07

  Is dat al weer zo lang geleden, dat het in was om van die moppekastjes te versieren met servetten??
  Gaat de tijd toch snel….trouwens wel leuk dat je die workshops mocht geven!

 2. Aline
  april 24th, 2010 @ 19:49

  @ Minoesjka ja dat is echt al een hele tijd geleden, en één van de eerste opdrachten die ik binnen had… erg leuk om te doen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.