«
»

Mini Plane

Geplaatst op zondag 4 april 2010 | Geen reacties

Vanaf dit moment is ons spel Mini Plane niet alleen op de Android markt te koop, maar ook in de iPhone shop… begin maart is Pascal voor het eerst begonnen met programmeren op de Apple mini computer… en we zijn nu net een maand verder en het spel is helemaal klaar en gelijk aan de Android versie…

Met het uitkomen van dit spel, hebben we de game-pagina van Mini Plane aangepast, en die kan je hier bekijken: http://www.orangepixel.net/miniplane het is onze bedoeling om in de toekomst de games die we op Android en iPhone hebben uitgebracht… een eigen pagina te geven met al het nieuws… en updates over wat er gaat komen… want deze spellen zijn er nu al wel, maar worden nog steeds uitgebreid door ons… met allerlei extra’s, zoals bonussen, nieuwe werelden, extra intems…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.