«
»

Mini Plane Twitteractie

Geplaatst op maandag 19 april 2010 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en naar beneden… vandaag start onze twitter actie voor een gratis promocode van ons iPhone spel Mini Plane… dus allerlei sites bezocht om het aan te kondigen… en zelfs een paar persberichten eruit gedaan… Pascal is de konijnen kooien gaan verschonen en ik ben het boodschappenlijstje gaan maken… zodat we daarna de boodschappen konden gaan doen… en die deden we lopend dit keer… bij terug komst stonden we voor een leuke verrassing, met onze sleutel konden we ons huis niet binnen komen… dus even gebeld met het klusbedrijf en er zou iemand langs gestuurd worden… we hadden vlees en ijs bij ons, dus we hoopten al dat het niet lang zou duren… gelukkig was dat ook zo… en bleef de deur het probleem houden zodat de klusjesman er goed naar kon kijken wat het probleem was… na een half uur of zo gaf hij aan er morgen verder naar te kijken… want morgen komt hij langs om de andere dingen te herstellen… ik ben gaan gamen bij facebook… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Stargate Universe… de afwas gedaan, en daarna had ik zoveel zin dat ik de requesten eens ben gaan weg werken bij facebook… er stonden er minstens 1000… dus dat werd echt wel eens tijd… verder belde mijn broertje een paar keer, en heb ik uit eindelijk met mijn schoonzus een datum weten te prikken om samen naar Texel te gaan… nog even gaan douchen, en daarna besloten we dat we zin hadden in iets anders qua eten… we hadden nog kortingsbonnen liggen van de Mac Donnalds… dus ik ben in de auto gestapt, en even twee Big Mac menu’s met milkshakes en medium frites gaan halen… ondertussen had Pascal de dieren verzorgd… tijdens het eten gaan kijken naar een aflevering van The Bridge… daarna nog even bij de pc gezeten, en een paar blogjes gemaakt… Pascal is cartoon 347 gaan maken… en daarna zijn we de film Curshed gaan kijken… en ben ik nog een aflevering Supernatural gezien… nog snel even een logje gemaakt, en daarna door naar bed, morgen vroeg weer op…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.