«
»

Dakpannen 001

Geplaatst op dinsdag 20 april 2010 | Geen reacties

Op verzoek van een aantal werd mij gevraagd of ze ook les konden krijgen in dakpannen… wat dus inhield voor mij om te gaan lezen… te speuren en te zoeken… welke materialen… waar haal ik mijn dakpannen… al dat soort dingen heb ik uit gezocht en in de tussen tijd zag ik een aantal leuk pannen staan en ben ik aan de gang gegaan… eerst maar eens een zet voor mezelf gaan maken… een welkomst pan en een pan met mijn huisnummer… en die waren voor zo’n eerste keer heel goed gelukt… erg leuk om te doen, en gelijk een paar leuke voorbeelden… schilderen, servetten techniek, nummers en letters schilderen en plakken… en dan met een spuitbus de dakpan aflakken, tweemaal aan de voorkant… maar en dat is heel belangrijk… ook tweemaal aan de de onbehandelde achterkant… dus gewoon helemaal rondom… dat laatste wordt vaak vergeten, en als de dakpan dan aan een huis hangt, dan kan het via de achterkant inwerken op de voorkant… en na veel lezen wist ik inmiddels dat als je geel gebruikt op je dakpan, het door de zon zeker gaat verkleuren.. dus er zijn wel een aantal dingen om rekening mee te houden…

welkomst pannen

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.