«
»

Boekprepareren 001

Geplaatst op vrijdag 16 april 2010 | 2 Reacties

In maart 2001 gaf ik de aller eerste cursus… gewoon gezellig in mijn eigen woonkamer… dit was een cursus boekpreparen/decoreren… ik had 2 lessen hiervoor ingepland echter dat bleek niet genoeg… vanaf april werden het dus 3 lessen per cursus… er was bijzonder veel animo voor het boekprepareren en ik kreeg ook veel bestellingen binnen om ze zelf te maken… en dat deed ik dus ook want het is ontzettend leuk om te doen… en nog veel leuker om te zien hoe mensen genieten van het werk dat zij zelf gemaakt hebben…iedereen kan creatief zijn namelijk… met een beetje hulp…

Onderstaand boek is een boek dat ik zelf in december 2000 op een cursus maakte… ben een paar maal naar Enkhuizen geweest ervoor… en heb erg genoten van het maken… het kasteel heb ik uiteindelijk thuis gemaakt, want ik wist al dat ik dat er in wilde hebben… ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden om met deze hobby bezig te zijn… en besloot daar gelijk al dat ik hier zelf les in zou gaan geven… de plannen waren er toen nog maar net, om voor mezelf te gaan beginnen…

het eerste boek dat ik zelf maakte

Reacties

2 Reacties to “Boekprepareren 001”

  1. minoesjka
    april 18th, 2010 @ 19:49

    O, wat leuk, dat heb ik in het grijze verleden ook nog wel eens gedaan, zo’n boek prepareren.

  2. Aline
    april 18th, 2010 @ 20:07

    @ Minoesjka, ik wist toen ik aan deze cursus begon wel dat ik het er heel erg leuk uit vond zien… maar dat het zo leuk was om te doen… en om er zoveel les in te mogen geven… dat kon ik de eerste keer nog niet voorspellen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.