«
»

Boekprepareren 002

Geplaatst op woensdag 28 april 2010 | 2 Reacties

Na mijn eerst boek wist ik gelijk dat ik hier les in zou gaan geven… echter met één voorbeeld ben je er niet… dus om ervaring op te doen… en wat verschillende voorbeelden te hebben… ben ik met mijn tweede boek gestart… deze is totaal anders dan de eerste… werkt vrij snel… want niet elke bladzijde hoeft geplakt te worden want in het midden zijn 5 rollen gemaakt… één zo’n rol bestaat uit 10 bladzijdes… dus dat scheelt 50 bladzijdes in lijmen… daarnaast is dit van oorsprong een kinderbijbel… en dat wil ik ook terug laten komen…  met aan de linkerkant een wieg liedje en aan de rechterkant een afbeelding van het kindje Mozes… van origine is het boekprepareren ook begonnen met het plakken en prepareren van bijbels…

mijn tweede boek dat ik prepareerde

Reacties

2 Reacties to “Boekprepareren 002”

 1. Melody
  april 28th, 2010 @ 22:46

  nou ja zeg………….muziek? toch?
  Hier wordtik dus hebberig van he?hihihi

 2. Aline
  april 28th, 2010 @ 23:55

  @ Melody het is inderdaad wel een thema wat bij je past…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.