«
»

Betonschilderen 002

Geplaatst op maandag 26 april 2010 | 2 Reacties

Op 29 januari 2001… de tweede cursus betonschilderen, ditmaal een grote beer… het was reuze gezellig… en dat is ook de bedoeling van een cursus volgen… iets leren en daarnaast de gezelligheid… nog steeds wil ik graag een hele familie van beren schilderen… echter beton zelf gieten lijkt me niet de optie… en de juiste beren heb ik ook nog niet gevonden… inmiddels is de beer overleden, hij heeft mij jaren gezelschap gehouden… totdat hij teveel beschadigingen had opgelopen… die niet echt meer te herstellen waren…

grote beer van beton

Reacties

2 Reacties to “Betonschilderen 002”

 1. ♥ Inge ♥
  april 27th, 2010 @ 10:36

  Wat leuk! En je hebt nooit meer daarna een nieuwe beer gemaakt? Ook niet meer op cursus geweest? Lijkt mij een leuke bezigheid!
  Fijne dag verder!

 2. Aline
  april 27th, 2010 @ 11:28

  @ Inge hij is pas twee jaar geleden overleden… en nee ik heb geen nieuwe beer meer gemaakt… reden dat hij steeds wat verder beschadigd raakte is dat hij in de weg stond steeds… want het was geen kleintje… maar een grote en hele zware…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.