«
»

Promotie

Geplaatst op woensdag 10 maart 2010 | 6 Reacties

Vandaag voor mijn blog en de W.o.W. reclame gemaakt op het suportforum van web-log… elk half jaar mag je, je weblogs promoten… nou zei ik al dat ik dat zou vergeten en dat bleek ook inderdaad zo te zijn… de laatste keer dat ik reclame gemaakt heb, bleek september 2008 te zijn… uiteraard ben ik door de W.o.W. bezig om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen aan dit super leuke schrijf initiatief, dat helaas de laatste paar maanden bijna dood gebloed is… maar ik heb het niet voor niets overgenomen…ik ga mijn schouders er onder zetten… en zorgen dat meer bloggers gaan lezen over Write on Wednesday…

Reacties

6 Reacties to “Promotie”

 1. Caroline
  maart 10th, 2010 @ 20:02

  Succes en ik hoop dat het je lukt!!
  Liefs!!

 2. ♫ Melody ☺4
  maart 10th, 2010 @ 21:28

  Go go go girl, kick some ass Wink)

 3. Aline
  maart 10th, 2010 @ 22:14

  @ Caroline dank je wel… en lukken gaat het zeker…

 4. Aline
  maart 10th, 2010 @ 22:40

  @ Melody… ik ga het maar eens in mijn agenda bij houden geloof ik wanneer ik weer mag…

 5. Min
  maart 11th, 2010 @ 18:27

  O ja hartelijk dank voor het promoten van speciale aanbieding, wat een leuk initiatief.
  En het begint nog steeds niet te kriebelen voor de WOW, maar ik blijf je zeker volgen.
  Nu nog eens een keer mijn Polyvore capriolen op mijn log en we komen nog eens ergens Wink

 6. Aline
  maart 11th, 2010 @ 19:12

  @ Min ja dat moet jou ook zeker aanspreken… jammer dat je die kriebel niet hebt… maar wie weet, binnenkort een woord waarmee jij zo om bent…
  En ik kijk naar je Polyvore’s uit…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.