«
»

Promotie bij Web-log

Geplaatst op dinsdag 23 maart 2010 | 18 Reacties

Vier weken geleden, toen mij gevraagd werd om de W.o.W. over te nemen… heb ik daar uiteraard even over na moeten denken… het is een super leuk initiatief dat alle aandacht verdient… daarom had ik al gevraagd aan de Weblogclub om reclame ervoor te maken… heb ik op het Suport forum van Web-log mijn eigen blog en de W.o.W. gepromoot… maar ik heb ook ruim twee weken geleden een mail verstuurd naar de mannen van Web-log zelf… en gister kreeg ik antwoord dat zij het wel heel erg leuk vinden om dit mee te promoten… dus vanaf vandaag staat de W.o.W. promotie op het hoofdlog van Web-log en wel in de Showcase… alle artikelen van de showcase zijn hier te vinden… en namens mijzelf wil ik de mannen van Web-log hartelijk bedanken… verder hoop ik dat er veel nieuwe mensen mee gaan schrijven… als ik morgen het nieuwe woord bekent ga maken…

Write On Wednesday, ook mee doen lees de spelregels

Reacties

18 Reacties to “Promotie bij Web-log”

 1. Novie
  maart 23rd, 2010 @ 14:18

  gossie zeg wat leuk.Ik hoop ook dat er nog veel meer loggers mee gaan doen.Tot morgen.

 2. ♥ Inge ♥
  maart 23rd, 2010 @ 15:52

  Leuk dat dit bestaat, maar niet voor mij! Wink
  Ik schrijf liever datgene wat in mij opkomt, en hou ik liever mijn vrijheid! Maar ik wens jou veel succes toe en ik hoop dat er veel mensen mee zullen doen!

 3. Aline
  maart 23rd, 2010 @ 16:44

  @ Novie ja ik heb grootse plannen, en wil zoveel mogelijk bloggers bereiken om mee te doen…

 4. Aline
  maart 23rd, 2010 @ 16:48

  @ Inge dat dacht ik in het begin ook, ik schrijf alleen over de dingen bij en om me heen… maar het is zo leuk om met een woord een verhaal te schrijven, zowel fictie als non-fictie is toegestaan… zo ben ik zelf jaren geleden al eens aan het schrijven geslagen… en dat is toch best leuk… en hier ligt de kunst in de 250 woorden…

 5. Roxanne
  maart 23rd, 2010 @ 17:13

  Ik heb het net inderdaad al zien staan, leuk hoor Smile
  Mijn pauze zal denk ik niet al te lang duren. Ben gewoon even ontzettend down, maar dat komt wel weer goed Smile

 6. Aline
  maart 23rd, 2010 @ 17:18

  @ Roxanne ja echt gaaf dat ze het geplaatst hebben, hoop dat ik zo wat meer mensen kan bereiken om mee te doen… En jammer dat je zo down bent, want de lente is in aantocht, lekker genieten hoor van het mooie weer… en ik zie vanzelf wel weer een logje verschijnen…

 7. mijn gedachten
  maart 23rd, 2010 @ 18:21

  He bah, nu moet ik dus nog een dag wachten, ik dacht dat je het woord er al had staan.
  Leuk dat de wow gepromoot wordt, hopelijk doen er dan nog meer mee.
  Nou, tot morgen dus.

 8. Aline
  maart 23rd, 2010 @ 18:25

  @ Mijn gedachten, het is pas dinsdag he… maar eh over 6 uur of zo dan staat het woord er wel… en ik hoop inderdaad dat er meer mee gaan doen…

 9. ♫ Melody ♫
  maart 23rd, 2010 @ 18:31

  Dit log en de log er onder….. in 1 woord?
  S U P E R C A L L I F R A G I L I S T I C E X P I A L Y D O C I O U S ~~~
  Knuffxxxx

 10. Aline
  maart 23rd, 2010 @ 19:06

  @ Melody yep, ik vind het ook heel erg leuk…

 11. ♥ Esmeralda
  maart 23rd, 2010 @ 23:16

  Leuk initiatief!
  Waar kan ik mij aanmelden? En móet je elke woensdag wat schrijven of mag je gewoon zelf weten wanneer je op woensdag de w.o.w. schrijft?
  liefs!

 12. basilicum
  maart 23rd, 2010 @ 23:23

  Door de hoofdsite van web-log ben ik hier gekomen en het lijkt me leuk om mee te doen! Ik zit dus de komende 40 minuten op het puntje van mijn bank Grin
  Ik heb alleen nog een vraagje na het lezen van de spelregels. Is het de bedoeling dat er alleen verhalen worden ingestuurd? Of mogen gedichten ook, of “gesprekken”, of nog iets anders?
  Trouwens, ik vind je kop, waar jij en de rest van je “gezin” als cartoon staan, echt ontzettend leuk gedaan!
  liefs,
  Basilicum

 13. Aline
  maart 23rd, 2010 @ 23:29

  @ Esmeralda, niets is verplicht, je bent vrij om mee te doen met de woorden die jij leuk vind… en op het tijd stip dat het jou het beste uitkomt… en je meld je aan door de link van je verhaal als reactie bij de opdracht te geven…

 14. Aline
  maart 23rd, 2010 @ 23:33

  @ Basilicum je bent vrij om je verhaal te schrijven zo als jij dat wilt… als je maar zorgt voor 250 woorden!.. dat is het belangrijkste… gedichten, en gesprekken vind ik allemaal prima, het is jouw w.o.w. En ik laat me graag verrassen…
  Enne die kopfoto is door mijn vriend gemaakt, die tekent dagelijks een cartoon over ons leven…

 15. basilicum
  maart 23rd, 2010 @ 23:38

  Ok, 250 woorden Smile is het belangrijkst, dat gaat helemaal goedkomen.
  Ik was er inmiddels achter, van die strip. Heb er pas drie gelezen, maar vind hem nu al leuk Razz

 16. Aline
  maart 23rd, 2010 @ 23:44

  @ Basilicum heel erg leuk, en ook leuk dat je de cartoon zo leuk vind…

 17. Betty
  maart 26th, 2010 @ 23:24

  Succes ermeeSmile liefs Betty

 18. Aline
  maart 26th, 2010 @ 23:42

  @ Betty dank je wel… volgens mij gaat het wel lukken…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.