«
»

Opkikkers

Geplaatst op maandag 8 maart 2010 | 2 Reacties

Gister kreeg ik van Melody een opkikker… dit omdat ze het er niet zo mee eens was toen ze las wat er met de W.o.W. gebeurde… en met name niet hoe ze mij behandelen… ze vond echt dat men te ver gegaan was, en dat het een leuk gebeuren moet blijven als iemand de W.o.W. overneemt… dus langs deze weg wil ik haar bedanken voor de opkikker…

Vandaag kreeg ik van de Weblogclub opnieuw names Melody nogmaals een opkikker… ze had deze speciaal voor me aangevraagd… en ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij verrast was… en langs deze weg ook voor deze opkikker een dank je wel…

Reacties

2 Reacties to “Opkikkers”

  1. ♫ Melody ♫
    maart 8th, 2010 @ 22:10

    Eén is maar alleen he? Wink

  2. Aline
    maart 8th, 2010 @ 22:23

    @ Melody één was genoeg, het gebaar is gewaardeerd…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.