«
»

Foto van de maand in de krant

Geplaatst op zondag 14 maart 2010 | 6 Reacties


Als je foto gekozen wordt tot de foto van de maand, dan gaan ze hem in sturen naar het weekblad Den Helder op Zondag… helaas zijn we daarbij afhankelijk van de ruimte in het blad… en denken de makers van deze krant kennelijk dat ze van alles met onze foto’s mogen doen… zoals het logo op de foto plakken… ik vind het minder om mijn foto zo te zien staan in de krant… terwijl het toch echt wel kicken is als je foto geplaatst wordt… moet alleen nog even wennen aan de manier… zelfs mijn naam is niet onder de foto maar op de foto terecht gekomen… kortom aan de ene kant ben ik heel erg blij… maar aan de andere kant is het een teleurstelling, want het is echt een hele mooie foto, die zo te niet wordt gedaan… dus plaats ik bij deze de foto er nog maar een keertje bij…

Reacties

6 Reacties to “Foto van de maand in de krant”

 1. hanneke
  maart 14th, 2010 @ 13:45

  gaaf, dat je foto geplaatst is, maar je naam had erop zijn minst toch wel bij kunnen staan!

 2. Aline
  maart 14th, 2010 @ 13:50

  @ Hanneke die staat op de foto en nog een keer in de tekst… erg slordig dat het op de foto staat… heb de hele krant doorgelezen en bekeken en nergens stond de tekst op de foto… overal er keurig onder…

 3. hanneke
  maart 14th, 2010 @ 14:59

  o ja, nu zie ik het.
  raar.doen ze dat wel vaker?
  nou ja, de foto is er niet minder om.

 4. Tanya
  maart 14th, 2010 @ 15:02

  Wat gaaf dat je foto in de krant staat! Inderdaad jammer van het plaatje op de foto, maar het is nog steeds een leuke foto zo.

 5. Aline
  maart 14th, 2010 @ 15:32

  @ Hanneke niet dat ik weet…

 6. Aline
  maart 14th, 2010 @ 15:32

  @ Tanya, het is een beetje dubbel… maar ik sta er inderdaad wel in…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.