«
»

Bedankje van de LOI

Geplaatst op vrijdag 12 maart 2010 | 6 Reacties

Dit vraagt om wat uitleg, ik oktober ben ik benaderd door de LOI, of ik mee wilde werken aan hun nieuwe gids… zij hadden van mijn leraar, mijn naam door gekregen… en tja, natuurlijk leek mij dat wel leuk… ze zou me bellen om een afspraak te maken voor een interview, kortom ze zouden met mij contact zoeken… in januari herinnerde me ik dat er nog steeds niet gebeld was… dus ik stuurde een mailtje, om geheel teleur stellende een reactie te krijgen, dat ze me vergeten waren… iedereen was al geïnterviewd, en er was geen budget meer, om er nog eentje bij te doen… toch nog even een mail terug gestuurd, dat dit niet echt leuk is, dat ik me er enigszins wel op verheugd had… en daarop werd positief gereageerd, of ik een aantal foto’s kon op sturen… dat dus gedaan, en dat bleek een schot in de roos, want ze waren toch wel onder de indruk… er werd als nog een vragenlijst gestuurd, en er werd aangegeven, dat ze twee foto’s van mij wilden gebruiken… welke dat laat ik nog even in het midden, tot ze er echt in staan… ik ontving van de week dus een brief thuis of ik dat wil ondertekenen, om toestemming te geven, dat ze mijn foto’s en teksten mogen gebruiken… en daar zat dus tevens een enveloppe met een iris cheque in… dus heb ik op een geheel unieke wijze toch weer wat geld voor mijn dure hobby gekregen… en nu is het afwachten tot einde mei, wanneer de nieuwe gids uitkomt, en daar dan mijn werk in staat…

Reacties

6 Reacties to “Bedankje van de LOI”

 1. Tanya
  maart 12th, 2010 @ 17:05

  Wat leuk! Mooi dat het zo geregeld kon worden.

 2. Aline
  maart 12th, 2010 @ 17:08

  @ Tanya, ik had liever ook het interview en de foto reportage van hun erbij gekregen…

 3. Caroline
  maart 12th, 2010 @ 20:02

  Erg goede service!!!
  En altijd leuk meegenomen zon iris cheque!!
  Liefs!!

 4. ~~Seraka Photography~~
  maart 12th, 2010 @ 20:05

  jij zorgt wel dat je in the picture bent
  ècht leuk!

 5. Aline
  maart 12th, 2010 @ 20:44

  @ Caroline uit eindelijk wel…

 6. Aline
  maart 12th, 2010 @ 20:45

  @ Seraka als mijn leraar me doorschuift, dan ben ik gek om daar niet op in te gaan… en dan zorg ik inderdaad dat er gebeurd wat er moet gebeuren…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.