«
»

Weblogclub

Geplaatst op vrijdag 12 februari 2010 | 4 Reacties

Op 10 oktober 2008 werd ik lid van de loggersclub… van de week realiseerde ik me dat ik al tijden niets van ze gehoord had… terwijl ik normaal een email krijg als zij iets nieuws plaatsen… en ik op 11 september 2009 nog de Tip van de week was… en ik kwam er achter dat de loggersclub niet meer bestond…  echter gister kwam ik er achter dat er wel een nieuwe site gestart genaamd de Weblogclub… dus ik heb me net opnieuw aangemeld en hoop ze hebben mijn aanvraag geaccepteerd, het moet alleen nog vermeld worden op bij de Weblogclub… neem een kijkje als je zin heb om wat leuke andere bloggers te leren kennen…

Reacties

4 Reacties to “Weblogclub”

 1. Billy
  februari 13th, 2010 @ 16:36

  ik heb nu amper de tijd om rond te komen met lezen en reageren, ik waag me dus liever niet in zo’n club…
  Maar toch kijk ik af en toe wel ’s op een logje dat me benieuwd maakt, en raak ik soms weer aan een nieuwe “vriend(in)”
  Groetjes!

 2. Aline
  februari 13th, 2010 @ 16:54

  @ Billy ach ja, ik vind het leuk om door de club nieuwe blogs te ontdekken…

 3. Tanya
  februari 13th, 2010 @ 21:05

  Hey wat leuk dat je ook lid wordt! Alvast welkom dan maar!

 4. Aline
  februari 14th, 2010 @ 09:53

  @ Tanya voor mij gevoel ben ik altijd lid geweest… miste het alleen de laatste tijd…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.