«
»

Polyvore – 140

Geplaatst op woensdag 10 februari 2010 | Geen reacties

Red room

En toen kwam ik allemaal sets tegen met een rode kamer… blijkt dat er een wedstrijd bezig is waarbij je gebruik moet maken van die rode kamer (http://www.polyvore.com/red_room/contest.show?id=146823) en het ziet er echt heel erg leuk uit… er waren al 94 sets gemaakt, enige wat ik gedaan heb ik kijken of de vloer en het meisje dat ik wilde gebruiken al door een ander gebruikt waren… dat was niet zo dus begonnen met de vloer precies op maat te snijden… daarna de dame erop gezet en bedacht dat het wel leuk was als ze in de spiegels te zien zou zijn… dat lukt aardig maar ik moest daarvoor nog wel twee keer het plaatje van de rode kamer gebruiken… en toen kwam het zoeken naar een leuke plant… en dat lukt niet echt… vond wel het tafeltje en of het zo moest zijn vond ik toen een leuke plantenbak… daarna besloten in de kleine spiegels ook de afbeelding te doen… zodat ze niet 3 keer maar 5 keer te zien is…  (ps als je op de foto klikt zie je uit welke onderdelen dit plaatje bestaat)…  andere polyvoreloggers

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.