«
»

Fotoclub FWG Natuurgroep 6

Geplaatst op woensdag 10 februari 2010 | Geen reacties

De vierde avond van dit seizoen en 30 maart 2010 komt aardig dichtbij… de meeste hebben hun serie foto’s dan ook al klaar… ik had 37 foto’s bij me met als onderwerp "Sneeuw en ijs in Den Helder"… hier en daar wat opmerkingen, en daar leer ik natuurlijk van… verder veel andere series en foto’s bekeken… op het einde kreeg ik nog een aanbod om morgen alles in een AV serie op muziek te zetten… en dat sla ik natuurlijk niet af… uiteraard neem ik wat meer foto’s mee op mijn stick… zodat we eventueel nog wat foto’s kunnen vervangen, voor als er een paar uit gehaald moeten worden… kortom ik ben erg benieuwd en zal morgenmiddag zeker veel gaan leren…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.