«
»

Spaarmeter

Geplaatst op maandag 4 januari 2010 | 2 Reacties

Zoals de meeste van jullie nu wel door hebben ben ik allerlei spullen aan het verkopen (zie cartoon 236)… en dat heeft een reden, ik wil namelijk graag een andere camera… eentje waarmee ik nog mooiere foto’s kan maken en waarmee ik veel meer kan… dit kost natuurlijk best veel geld… ik ga er op dit moment van uit dat ik zo’n
€ 1200,00 nodig heb… dus vandaar dat ik nu allerlei spullen verkoop dit wij niet meer gebruiken… en deze week ga ik ook de spullen van mijn zaak proberen te verkopen… er staan hier namelijk zoveel hobby spullen dat ik nog wel 100 jaar voort kan… en om mijn vorderingen te volgen… ga ik in de middenkolom een spaarvarken plaatsen (heeft Pascal voor me getekend)… en daaronder vermeld ik het bedrag dat ik tot nu bij elkaar heb…

Update: er is nu ook echt een spaarmeter gemaakt door Pascal… die het streef bedrag als doel heeft staan… en naar mate er meer ingaat zal de meter gevuld worden…

Reacties

2 Reacties to “Spaarmeter”

  1. inge
    november 18th, 2011 @ 15:59

    waar kan ik die spaarmeter vinden?

  2. Aline
    november 19th, 2011 @ 16:30

    @Inge die is na zes maanden van het blog verwijderd…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.