«
»

Postbezorger

Geplaatst op maandag 18 januari 2010 | 6 Reacties

Even iets heel anders, op 20 augustus 2009 heb ik op een folder gereageerd… gewoon door een paar gegevens in te vullen op een site… en me daarmee aan te melden als vast bezorger voor mijn eigen wijk… daar heb ik alleen een bevestigings-email op ontvangen en dat er op het moment niemand nodig was… dus zeer verbaasd was ik dat ik vanmiddag een voice mailbericht had dat ik iemand terug moest bellen… en dat het bleek te gaan om een collega bedrijf, die dringend op zoek waren naar iemand in de mijn buurt… hun werkwijze is de ene week op en de andere week vrij… je loopt de wijk namelijk met zijn tweeën… en dat is dan vooral handig bij ziekte en vakantie… en de volgende vraag was of ik deze week, dus morgen al kan beginnen, dan wordt de post vanavond al bij me gebracht… want die ander loopt namelijk al 2,5 maand alleen en die wilde weer graag terug naar een week op en een week af… dus alle oneven weken zal ik voortaan post gaan bezorgen… van de dinsdag t/m de zaterdag… leuke is dat ik in het verleden toen ik een jaar of 15 was ook al eens post bezorgd heb… en toen vond ik het echt heel leuk om te doen… nu kende ik mijn geboorte plaats wel iets beter dan dat ik Den Helder ken… maar lijkt me super om in mijn eigen wijk de straten beter onder de knie te krijgen…

Reacties

6 Reacties to “Postbezorger”

 1. ♫ Melody ♫
  januari 18th, 2010 @ 22:34

  Wow meis, wat super voor je, gefeliciteerd en heel veel succes gewenst!
  PS de ideale gelegenheid straks volop om foto’s te schieten… jouw project 365 krijgt aanlevering genoeg Wink
  Liefs Melody

 2. Aline
  januari 18th, 2010 @ 23:01

  @ Melody… ik heb onderwerpen genoeg in ieder geval…

 3. Min
  januari 19th, 2010 @ 14:50

  Nou van harte gefeliciteerd met je baan!

 4. Aline
  januari 19th, 2010 @ 16:07

  @ Min dank je wel…

 5. Tanya
  januari 27th, 2010 @ 14:41

  Leuk dat je aan de slag mag als postbezorgster!

 6. Aline
  januari 27th, 2010 @ 17:21

  @ Tanya ik heb er een weekje op zitten… deze week mag ik bijkomen… en dan mag ik volgende week weer…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.