«
»

Fotoclub FWG Natuurgroep 5

Geplaatst op woensdag 13 januari 2010 | Geen reacties

Mijn derde avond dit seizoen en het doel van de natuurgroep is om met zijn allen toe te leven tot de presentatie avond die op 30 maart 2010 is… en ik heb eindelijk een onderwerp gevonden… op dit moment met de werktitel "Sneeuw en ijs in Den Helder"… maar kan nog veranderen… en ik heb dus wat foto’s meegenomen van de afgelopen paar dagen sneeuw (zie categorie foto’s)… de meeste heb ik hier al laten zien… nu is het de bedoeling dat ik volgende maand een keuze gemaakt hebt en al een presentatie kan laten zien… dan kan er nog een opmerking links en rechts gegeven worden… en kan ik het nog eventueel aanpassen… dus ik heb het nog druk… omdat ik uiteraard volgend jaar ook weer met een eigen thema moet komen… zal ik dit jaar al iets beter op gaan letten… zodat ik het volgend jaar niet op het laatste moment moet gaan doen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.