«
»

Yokiyo 2 jaar bij ons

Geplaatst op dinsdag 22 december 2009 | 2 Reacties

Vandaag is het twee jaar geleden dat wij op een zaterdag naar de dierenwinkel gingen… dit omdat we er een speelkameraadje bij wilden voor Firby… inmiddels zijn er genoeg speelkameraden en Yokiyo krijgt af en toe bezoek in zijn kooi van Nikki (wat echt heel grappig en lief is)… vaak loopt hij tijdens de kooi verschonen op de grond… en hij blijkt in tegenstelling tot Firby totaal niet bang te zijn voor alle katten bij ons in huis…

Reacties

2 Reacties to “Yokiyo 2 jaar bij ons”

 1. Truus
  december 24th, 2009 @ 19:39

  Stoere Yokiyo.
  Dat hij nog lang bij jullie mag blijven. Smile

 2. Aline
  december 24th, 2009 @ 20:20

  @ Truus dat hoop ik ook…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.