«
»

Slide Jaarthema “Fruit”

Geplaatst op dinsdag 22 december 2009 | 2 Reacties

Foto’s gemaakt voor de fotoclub… elk jaar mag je zelf een jaarthema kiezen… en ik heb gekozen voor het onderwerp fruit… iets wat ik binnenshuis kan fotograferen… al ben ik wel behoorlijk bezig geweest met verschillende kleuren karton er onder… en was is gestart met de hele vruchten… tevens gespeeld met een lichtbron… waarmee ik eerst tegenlicht wilde proberen maar heb er uit eindelijk voor gekozen om het licht van dezelfde kant als het raam te laten komen… kortom uiteindelijk zijn er 9 foto’s overgebleven…

Reacties

2 Reacties to “Slide Jaarthema “Fruit””

 1. Billy
  december 23rd, 2009 @ 19:23

  ik vind die foto’s goed geslaagd hoor, Aline. Ik las ooit dat voeding fotograferen niet zo evident is.
  Wat was het oordeel van de club?

 2. Aline
  december 23rd, 2009 @ 22:25

  @ Billy ik fotografeer voor onze recepten vaak eten… en dat is ook niet zo heel makkelijk… en er was dit keer geen oordeel… gewoon elkaars werk bekijken… en dan straks de vervolg opdracht krijgen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.