«
»

Serviesgoed

Geplaatst op maandag 21 december 2009 | Geen reacties

Wakker geworden, wassen, aankleden en een was aangezet… de konijnen kooien verschoond en gaan stofzuigen… een boodschappenlijstje gaan maken en daarna naar de supermarkt gegaan… thuis de boodschappen opgeruimd… en we hadden een lege doos meegenomen omdat we nog haast ongebruikt serviesgoed hadden staan… dit had ik van de week aan buurvrouw Eliza laten zien en die wilde het wel hebben… dus nu gelijk even in een doos ingepakt… wat bij ons gelijk mooi opruimt… de zorgverzekering gebeld dat het niet goed gaat, nogmaals verteld dat ik per 1 april 2009 ben gestopt met werken… dus dat mijn basis inkomen 0 euro moet zijn… en dat zouden ze met spoed als nog gaan verwerken… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Dollhouse… afwassen en daarna bezig met het maken van foto’s voor het jaarthema… uiteraard kom ik daar op terug in het logje over de fotoclub morgen… buurman Niels had een afspraak met Pascal om 13.30 uur om te gaan gamen met Mario op de Wii… en ik en gaan gamen op facebook… tussendoor is buurvrouw Eliza de doos met serviesgoed op komen halen… tegen 17.00 uur ging buurman Niels weer naar huis… Pascal is cartoon 228 gaan maken… de dieren eten gegeven… even later was buurvrouw Eliza er weer en zijn we gaan eten, boeren gehakt schnitzel met spinazie, een gekookt ei en aardappels… nog wat gamen en daarna met zijn twee op de bank gekeken naar de film Alone in the Dark 2… daarna tot bedtijd gaan gamen bij facebook…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.