«
»

Patat

Geplaatst op zondag 6 december 2009 | 2 Reacties

Vroeg wakker geworden, aankleden en door naar beneden… ik ben gaan gamen bij facebook… en Pascal is gaan werken aan het spel, dat nu al aardig ver is… lunchen met broodjes uit de oven en daarbij gekeken naar een aflevering van Stargate Universe… afwassen en daarna ben ik wederom gaan gamen bij facebook… Pascal is een film gaan kijken The Benchsitters gevlogd door een animatie aflevering van Dr Who… als avondeten hadden we patat, frikandel en verschillende kleine hapjes daarbij gekeken naar een aflevering van Merlin… beide bij de pc gaan zitten, waar Pascal cartoon 213 heeft gemaakt… en daarna de film Night at the Museum 2 gaan kijken gevolgd door Ik hou van Holland en op tijd naar bed gegaan…

Reacties

2 Reacties to “Patat”

 1. Truus
  december 8th, 2009 @ 19:20

  Het is weer veel gamen en TV kijken wat de klok slaat. Smile
  Leuk dat je zwager en schoonzus op visite zijn geweest.
  Enne, wat zijn jullie snel met het verzinnen en uitwerken van een spel. Shock

 2. Aline
  december 14th, 2009 @ 13:39

  @ Truus gamen en film kijken is dan ook erg leuk om te doen… en ja Pascal was dit keer heel erg snel…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.